Politica de confidentialitateFrancesca Industries s-a angajat să vă respecte și să vă protejeze confidențialitatea atunci când accesați și utilizați serviciile noastre. Această politică prezintă modul în care utilizăm, colectăm, transferăm, stocăm și divulgăm datele dumneavoastra.Această Politică de confidențialitate, împreună cu toate Condițiile de utilizare a website-ului aplicabile și cu Avizul privind modulele cookie, prezintă utilizarea de către Francesca Industries a datelor cu caracter personal colectate de la dvs. prin serviciile online enumerate mai jos, indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat: • oricare website Francesca Industries care conține un link către această Politică de confidențialitate („Website”);
• formularele online ale Francesca Industries;
• aplicațiile pentru dispozitive mobile;
• Managed Print Services;

De asemenea, această Politică de confidențialitate prezintă modul în care Francesca Industries utilizează datele cu caracter personal furnizate către Francesca Industries prin mijloace alternative, de exemplu telefonic, prin e-mail sau alt tip de corespondență.
Atunci când utilizați un anumit serviciu care este disponibil prin intermediul unul website, este posibil să existe condiții suplimentare care vizează prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal; astfel, este important să citiți condițiile aplicabile pentru fiecare serviciu pe care îl utilizați. În cazul și în măsura în care există un conflict sau o neconcordanță între aceste condiții suplimentare și prezenta Politică de confidențialitate, condițiile aplicabile unui anumit serviciu vor prevala asupra acestei Politici de confidențialitate.
În plus, este posibil ca un website să conțină, periodic, linkuri către și dinspre website-urile rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate, ale afiliaților sau ale altor terți. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste website-uri, rețineți că aceste website-uri au propriile politici referitoare la confidențialitate și la modulele cookie, care reglementează utilizarea de către ele a datelor dvs. cu caracter personal, și vă recomandăm să citiți cu atenție aceste politici înainte de a transmite vreo informație. Francesca Industries nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici, nici pentru practicile de confidențialitate ale respectivelor website-uri terțe.
Cine colectează informațiile? Francesca Industries, entitate cu statut de reprezentanță locală, având numărul de înregistrare fiscală , cu 10634960 sediul social în bulevardul Nicolae Balcescu, nr.173, Pitesti, România.

Informațiile pe care le colectăm
Francesca Industries poate colecta și prelucra date în legătură cu dvs., ca de exemplu:
• Informații pe care este posibil să le furnizați dvs. atunci când completați formularele de pe un website sau când trimiteți ori puneți informații la dispoziția unui website. Acestea includ, de exemplu:
(a) informațiile furnizate când vă înregistrați ca utilizator al unui website sau al oricăror servicii oferite de Francesca Industries; și
(b) informațiile furnizate în documentele, materialele, comunicările sau alte tipuri de conținut încărcate, transmise, partajate, distribuite sau puse în alt mod la dispoziția dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a website-urilor sau serviciilor oferite de Franc .
• Dacă ne contactați, indiferent de motiv, Francesca Industries poate păstra o înregistrare a corespondenței respective.
• Informațiile care pot fi captate prin instrumentele de înregistrare și raportare a erorilor care captează datele din rapoartele privind erorile și, în funcție de opțiunea dvs., transmit aceste date către Francesca Industries pentru ca societatea Francesca Industries să fie informată cu privire la eventualele erori sau probleme de software care pot apărea în timpul utilizării de către dvs. a unui website sau a oricăror alte servicii Francesca Industries.
• Detalii cu privire la vizitele dvs. pe website-uri, activitățile pe care le desfășurați când utilizați serviciile oferite de Francesca Industries, indiferent dacă sunt efectuate sau nu prin intermediul website-urilor, și cu privire la resursele pe care le accesați pe website-uri sau prin intermediul acestora.
Cum utilizăm informațiile dvs.
Francesca Industries poate utiliza în următoarele moduri informațiile deținute despre dvs.:
• Pentru a prezenta conținutul și informațiile de pe website-urile Francesca Industries în modul cel mai potrivit pentru dvs. și pentru echipamentele și dispozitivele pe care vizualizați website-urile;
• Pentru a vă furniza informațiile, produsele sau serviciile pe care le solicitați din partea Francesca Industries sau despre care Francesca Industries consideră că v-ar interesa, în cazul în care ați consimțit să fiți contactat în aceste scopuri;
• Pentru a vă furniza orice serviciu pe care îl solicitați periodic din partea Francesca Industries (indiferent dacă este cu plată sau nu), pentru a comunica cu dvs. în legătură cu serviciile respective și pentru a prelucra comenzile de produse sau servicii, după caz; sau
• Pentru a gestiona și a administra conturile dvs. și a vă contacta periodic, după cum este necesar, în legătură cu utilizarea de către dvs. a website-urilor și/sau a serviciilor Francesca Industries, inclusiv, fără limitare, pentru a vă anunța în legătură cu modificările serviciilor website-urilor noastre și ale condițiilor în care sunt furnizate acestea.
În anumite circumstanțe, Francesca Industries poate furniza unor terți informații agregate despre utilizatorii website-urilor sale. Acestea pot include informații despre computerul dvs., inclusiv, atunci când există, adresa dvs. IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate publicitarilor noștri. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor, și nu identifică nicio persoană fizică.
Unde stocăm datele dvs.

În general, Francesca Industries va stoca și va prelucra datele dvs. cu caracter personal în Spațiul Economic European.
Deși Francesca Industries va depune eforturi de a vă proteja datele cu caracter personal după ce le primește, transmiterea informațiilor către noi sau dinspre noi prin intermediul internetului nu este complet sigură, iar dvs. ne trimiteți informații online pe propriul risc. Pentru evitarea dubiilor, Francesca Industries nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele pierderi sau prejudicii suferite de dvs. ca urmare a acestor transmisii.
Dacă Francesca Industries v-a dat sau dvs. v-ați ales o parolă pentru a accesa anumite porțiuni ale unui website sau contul dvs. de utilizator înregistrat, este interzis să comunicați această parolă altor persoane.
Actualizarea informațiilor dvs.

Atunci când transmiteți informații către Francesca Industries, trebuie să încercați să vă asigurați că informațiile respective sunt corecte, și să ne aduceți la cunoștință dacă informațiile respective se modifică, astfel încât să nu deținem informații incorecte despre dvs. Dacă v-ați înregistrat un cont pe un website, vă puteți verifica și actualiza chiar dvs. datele cu caracter personal, în orice moment, prin autentificare în contul respectiv. Divulgarea informațiilor dvs.
Francesca Industries va păstra datele dvs. cu caracter personal în cadrul grupului Francesca Industries, cu excepția cazului în care divulgarea este impusă sau permisă de lege. În general, nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal în afara grupului Francesca Industries, însă ocazional Francesca Industries poate divulga date cu caracter personal, protejate prin măsuri de siguranță adecvate, în următoarele circumstanțe: • Dacă Francesca Industries vinde porțiuni sau active ale societății, caz în care Francesca Industries poate divulga datele dvs. cu caracter personal viitorului cumpărător al societății sau al activelor; • Dacă societatea Francesca Industries sau majoritatea activelor noastre este achiziționată de un terț, caz în care datele cu caracter personal deținute de Francesca Industries în legătură cu dvs. și cu ceilalți clienți ai săi vor constitui unul dintre activele transferate; • Dacă Francesca Industries subcontractează orice serviciu care necesită prelucrarea informațiilor dvs., de exemplu, atunci când este angajat un terț: (i) pentru a furniza și a menține echipamentele IT utilizate pentru a stoca și a accesa datele dvs. cu caracter personal; (ii) pentru a găzdui și a menține acest website; sau (iii) în alt mod, în legătură cu furnizarea anumitor servicii care vă sunt oferite pe acest website sau prin intermediul acestuia; și
• Dacă Francesca Industries are obligația de a divulga sau a partaja datele dvs. cu caracter personal pentru a-și îndeplini obligațiile legale, sau pentru a exercita sau a aplica o Condiție de utilizare relevantă pentru un website; sau pentru a ne proteja drepturile, proprietățile, sau siguranța oricărei persoane (inclusiv, de exemplu, pentru a detectarea și prevenirea fraudei).
Când mă va contacta Francesca Industries în scopuri de marketing?

Francesca Industries vă va informa (atunci când colectează informațiile dvs.) dacă va dori să utilizeze datele dvs. în scopuri de marketing, dar va proceda astfel numai dacă dvs. acordați consimțământul pentru această utilizare a datelor dvs. cu caracter personal. Vă puteți exercita dreptul de a împiedica această utilizare atunci când Francesca Industries colectează datele dvs., indicând faptul că nu vreți să fiți contactat în scopuri de marketing. De asemenea, puteți informa Francesca Industries că v-ați răzgândit la o dată ulterioară, contactând Francesca Industries la daniela.tudor@francesca.ro sau prin intermediul contului dvs. de pe website. Cât timp va păstra Francesca Industries informațiile mele?
Francesca Industries va păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar pentru activitatea relevantă în vederea căreia au fost furnizate informațiile. Dacă ștergeți un cont de pe website, datele dvs. cu caracter personal vor fi fie șterse, fie anonimizate, și vor fi utilizate strict în vederea analizei.
Informațiile transmise prin formularele de pe web sunt păstrate și utilizate pe o perioadă de 6 luni, după care sunt anonimizate și utilizate exclusiv în vederea analizei. Drepturile dvs.

Conform acestui regulament, aveți dreptul de a solicita detalii cu privire la orice informație deținută care vă vizează, iar în anumite circumstanțe puteți solicita, de asemenea, ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau oprirea prelucrării de către noi a datelor dvs. cu caracter personal. În cazul în care solicitați accesul la informațiile deținute despre dvs., Francesca Industries va prelucra solicitarea în conformitate cu Regulamentul, cu eventualele modificări și completări ulterioare ale acestuia. Pentru a asigura faptul că cererea este reală și că nu divulgăm date cu caracter personal altcuiva decât persoanei vizate, vă solicităm să ne prezentați două documente de identificare atunci când formulați cererea (de exemplu, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere, extras de cont bancar sau factură de utilități).

Vă puteți șterge contul de pe un website Francesca Industries urmând procedurile prezentate în contul dvs. Francesca Industries online.
Modulele cookie

Francesca Industries utilizează module cookie pe website-urile sale. Pentru mai multe informații despre modulele cookie utilizate de Francesca Industries, precum și despre scopurile în care le utilizează Francesca Industries, vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie.
Modulele cookie sunt fișiere de date de mici dimensiuni, care pot include identificatoare unice, care sunt transmise către computerul, telefonul mobil sau tableta dvs. Acestea sunt utilizate pentru a stoca sau a recupera informații despre dvs. și despre dispozitivul dvs., de obicei pentru a vă oferi o experiență personalizată pe web.
Modificările acestei politici de confidențialitate

Francesca Industries poate modifica periodic această Politică de confidențialitate, iar modificările vor fi anunțate pe această pagină sau în alt loc pe website. Trebuie să verificați periodic această pagină pentru a observa modificările efectuate, deoarece au caracter obligatoriu pentru dvs.
Informații suplimentare despre protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul general privind protecția datelor

Dacă doriți să ne transmiteți întrebări specifice sau preocupări legate de această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la daniela.tudor@francesca.ro.


CEL MAI BUN FURNIZOR DIN SUD ESTUL EUROPEI